Methode

Van onnatuurlijk disbalans naar een stevige basis waarop je kunt vertrouwen: jezelf. Het lijkt een sprookje maar dat is het niet. Iedereen komt in haar of zijn leven moeilijke situaties tegen, momenten waarop we het even niet meer weten. We lopen vaak in die zelfde valkuilen van oude, vaste patronen en vragen ons af: kan dat niet anders?

Ja dat kan. We sporen die oude ongewenste patronen niet alleen op, maar door middel van het vaststellen van denkpatronen, gevoelens en overtuigingen ontdek je wat uiteindelijk de basis is van je onbalans. Wij bieden op een unieke manier inzicht in je denken, je gevoelens en je (belemmerende) overtuigingen. Met als doel dat je verantwoordelijkheid kunt dragen voor je eigen denken, gevoelens en gedrag. 
Het hierin zelf kunnen sturen maakt je sterk, stabiel en gelukkig.

toren Roothaert Coaching en Training

Voor wie?

Bij Roothaert Coaching en Training kunt u terecht voor:

• Depressieve klachten

• Persoonlijk ontwikkeling

• Stressklachten of burnout

• Moeilijkheden op het werk of op privé gebied

• Onbalans na bijvoorbeeld verlies van partner of werk

 Communicatietraining

 Chronische pijnklachten

Verwachten

De sessies zijn vaak gebaseerd op hedendaagse gebeurtenissen uit je leven waarmee we aan de slag gaan zodat je al snel merkt meer grip te krijgen op je onbalans. 
De sessies zullen bestaan uit o.a. een gedeelte eigen ervaring, theorie, bespreken van huiswerk en lichaamswerk.

Zet de eerste stap en maak een afspraak.

Resultaat

Je zult al snel merken meer grip te krijgen op het leven. Je zult beter weten wat je wilt en je kunt makkelijker keuzes maken. Je staat steviger in je schoenen en je kunt beter omgaan met lastige situaties. Doordat je geleerd hebt hoe je je eigen balans kunt herstellen, is de kans klein dat je op een later tijdstip opnieuw begeleiding nodig hebt.
line Roothaert Coaching en Training

Copyright © 2019 Roothaert Coaching en Training
Deze website is gerealiseerd door ARGEWB WEBDESIGN