Methode

Van onnatuurlijk disbalans naar een stevige basis waarop je kunt vertrouwen: jezelf.
Iedereen komt in haar of zijn leven moeilijke situaties tegen privé of op het werk, momenten waarop we het even niet meer weten en ons realiseren dat we de verbinding met ons zelf zijn kwijt geraakt. We lopen vaak vast in die zelfde valkuilen van oude, ingesleten patronen en vragen ons af: kan dat niet anders?
Ja dat kan. Door niet alleen die oude ongewenste patronen op te sporen, maar ook door middel van het vaststellen van denkpatronen, gevoelens en overtuigingen ontdek je wat uiteindelijk de basis is van je onbalans. Je krijgt op een unieke manier inzicht in je denken, je gevoelens en je (belemmerende) overtuigingen. Met als doel dat je zelfredzaam bent en verantwoordelijkheid kunt dragen voor je eigen denken, gevoelens en gedrag. We kijken naar wat werkelijk belangrijk is in je leven en hoe je de verbinding met jezelf duurzaam kunt herstellen.
Het hierin zelf kunnen sturen maakt je sterk, stabiel en gelukkig. 

toren Roothaert Coaching en Training

Voor wie?

Bij Roothaert Coaching en Training kunt u terecht voor:
Stressklachten / burnout
Moeilijkheden op het werk, privé en gezin
Onbalans na bijvoorbeeld verlies van partner, gezondheid of werk
Re-integratie; werk-fit traject voor spoor een of twee
Communicatietraining
omgaan met chronische pijnklachten
Somberheid/ depressie
Studie keuze stress
Persoonlijke ontwikkeling

Verwachten

De (wandel)sessies zijn vaak gebaseerd op hedendaagse gebeurtenissen uit je leven waarmee we aan de slag gaan zodat je al snel merkt meer grip te krijgen op je problemen en je gevoel uit balans te zijn.
De sessies zullen bestaan uit gesprekken, aangereikte handvatten, theorie, eventueel lichaamswerk en huiswerkopdrachten.
Zet de eerste stap en maak een afspraak.

Resultaat

Je zult al snel merken meer grip te krijgen op je leven. Je staat steviger in je schoenen en je kunt beter omgaan met lastige situaties. Je zult weten wat je wilt waardoor je o.a. makkelijker keuzes kunt maken. Doordat je geleerd hebt hoe je je eigen balans kunt herstellen, is de kans klein dat je op een later tijdstip opnieuw begeleiding nodig hebt.

line Roothaert Coaching en Training

Copyright © 2021 Roothaert Coaching en Training
Deze website is gerealiseerd door ARGEWEB WEBDESIGN